Αναζητατε μεταφραστικες υπηρεσιες απο αγγλικα, γαλλικα, ιταλικα;

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ποιότητα και επαγγελματισμός
Go to ΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

ΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ

Go to ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Go to ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ

Η τεχνολογία στη μεταφραστική διαδικασία: SDL Trados Studio 2014

Προφιλ

Μεταφράσεις από αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά

Καλώς ήρθατε! Πώς μπορώ να βοηθήσω την επιχείρησή σας;

Ονομάζομαι Ελένη Μπούχλη και είμαι επίσημη μεταφράστρια, απόφοιτη του Ιονίου Πανεπιστημίου. Στόχος μου είναι η άριστη παροχή γλωσσικών υπηρεσιών από το 2006.

Είμαι κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης με τίτλο «Πολιτική ανάλυση δημοσίων και ευρωπαϊκών πολιτικών» από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης και πτυχιούχος μεταφράστρια του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας (ΤΞΓΜΔ) του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Προσφέρω νομικές και τεχνικές μεταφράσεις καθώς και μεταφράσεις διαφημιστικών κειμένων (μάρκετινγκ) από τα αγγλικά προς τα ελληνικά και αντίστροφα, καθώς και από τα γαλλικά και τα ιταλικά προς τα ελληνικά. Μπορώ να μεταφράσω πάνω από 2.500 λέξεις την ημέρα και ειδικότερα με τη χρήση μεταφραστικών εργαλείων μπορώ να φτάσω και τις 4.000 λέξεις ημερησίως.

Μάθετε περισσότερα...

  • Μητρική γλώσσα

  • Άριστο

  • Άριστο

  • Άριστο

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

Είμαι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματιών Μεταφραστών του Ιονίου Πανεπιστημίου (ΠΕΕΜΠΙΠ) ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό την προαγωγή της μεταφραστικής διαδικασίας στον Ελληνικό χώρο και της παροχής μεταφραστικών υπηρεσιών καθώς και την προάσπιση των συμφερόντων των πτυχιούχων μεταφραστών του Τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου, σε σχέση με την επαγγελματική κατοχύρωσή τους. Το Τ.Ξ.Γ.Μ.Δ. του Ι.Π. είναι το μοναδικό πανεπιστημιακό ίδρυμα στην Ελλάδα που εκπαιδεύει επαγγελματίες μεταφραστές και διερμηνείς σε πτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Βάσει του Π.Δ. 169 της 17.06.2002 (ΦΕΚ 156/2.7.02), οι πτυχιούχοι μεταφραστές του Ι.Π. έχουν το δικαίωμα να κάνουν επίσημες μεταφράσεις για τις δημόσιες και ιδιωτικές αρχές. Δείτε το προφίλ μου στην ΠΕΕΜΠΙΠ.

logo-peempip-engeulita-Logo_small      logo fit_small

ΓΝΩΜΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Για να μάθετε περισσότερα για το τι λένε οι πελάτες για μένα, επισκεφτείτε το προφίλ μου στο ProZ

The Eazyblog: Language & Tech Stories

Επικοινωνηστε μαζι μου

Ζητήστε μου μια προσφορά